Моделът „Галичанин“ с капацитет на повдигане от 25 тона, монтиран върху шаси на трактор на ТЛ-5АЛМ има уникално съчетание на капацитет и полезен товар. Кранът е проектиран специално за използване при тежки климатични условия и при обекти разположени далеч от населени места с труден достъп.

Автокранът разполага с тристепенна телескопична стрела с яйцевиден профил изработена от стомана с висока здравина. Силата на стоманата води до увеличаване на капацитета за повдигане на товари. Дължината на стрелата на крана е под десет метра, което го прави изключително маневрен и компактен по време на транспортиране. В работно положение стрелата достига дължина от 23,7 метра.

Благодарение на уникалния дизайн на долната рама и конструкциите на опорите е постигната оптимална опора на машината. Кранът не се нуждае от противотежести, което от своя страна намалява времето за прехвърляне от транспортно в работно положение на машината.

Отново благодарение на конструкцията на опорната скоба е решен проблемът със ширината на крановете от този тип, при този модел на „Галичанин“ ширината е 2,55 метра и отговаря на всички изисквания за движение по обществени пътища.

Машината разполага със степен на електрозащита IP67.

Категории: Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *